#AANKONDIGING


Thema-avond social media voor ouders

woensdag 20 november vanaf 19.15 uur

door Eva Troost en Maria Urselmann

School, ouders, instanties als politie en GGD, de maatschappij: iedereen heeft te maken met social media en de daaruit voortvloeiende fijne en minder fijne dingen. Nog niet zo heel lang geleden gingen leerlingen na school buiten spelen…… Nu zoekt iedereen de juiste weg om op een goede manier het fenomeen social media een plek te geven.


Want is social media een zegen of een vloek? Welk voorbeeld geef ik aan mijn kind? Moet de telefoon wel of niet mee naar bed? Wat mag wel en wat mag niet? Wat is schadelijk, ongezond? Hoeveel schermtijd is passend? Sexting: wat is goed, wat gaat fout? Is het strafbaar? Staat mijn informatie eeuwig op internet? Wat vinden de jongeren zelf? Moeten ze wel of niet op Instagram, snapchat etc.? Kortom, genoeg vragen voor een avondvullend programma. Op 20 november wordt het onderwerp van alle kanten belicht door verschillende experts. Het belooft een interactieve avond te worden, waarbij theatergroep Helder de rode draad zal spinnen.


De avond wordt georganiseerd in samenwerking met verschillende instanties, met als doel bewustwording van gebruik van social media en de impact van social media. Ouders kunnen na afloop met de experts in gesprek.


We hopen op een grote opkomst!

Interessant?

Deel het op: