#VOORWOORD

Een bruisend begin

Welkom door Joris Bovy


De eerste weken van het schooljaar zijn altijd mooi en bijzonder. De spannende nieuwe start die de leerlingen uit klas 1 maken, zorgen voor een bruisende sfeer. Ik geniet daar enorm van en moet weer terugdenken aan m’n eigen brugklastijd: leuk maar ook zó spannend.

Onze nieuwe leerlingen maakten eind augustus kennis met elkaar tijdens de wenweek. Hoogtepunt was het brugklaskamp: net als in de afgelopen jaren werd ons prachtige sportveld omgetoverd tot een sfeervolle camping, compleet met lange ontbijttafels, prikkabels met lampjes en een disco.

Mavo 4 begint aan het examenjaar en ging ook op kamp: sportief op de fiets naar vakantiepark Leukermeer. Uit het verslag van Amy Laurant wordt duidelijk dat school, teambuilding en gezelligheid heel goed samengaan.


Een ander hoogtepunt was de presentatie van ons nieuwe schoolplan: Kandinsky opent je wereld. Ik ben trots op de positiviteit die dit schoolplan uitstraalt, op onze aandacht voor internationalisering en brede ontwikkeling. Elke week sta ik weer te kijken van alle activiteiten die er zijn voor de leerlingen. Leren blijft bij het Kandinsky College zeker niet beperkt tot het klaslokaal- zo schrijf ik dit stukje middenin de gezellige chaos van de activiteitenweek, lees je in deze nieuwsbrief over de recente uitwisseling naar Bremen en staan andere leerlingen op het punt naar China te vertrek.

Kortom: het belooft opnieuw een bruisend jaar te worden. Ik wens iedereen alle inspiratie en succes toe!