#VOORWOORD

Hoera, opnieuw Excellente School!

Welkom door Joris Bovy


Voor de vijfde keer op rij mogen we ons Excellente School noemen. Ik ben geweldig trots! Voor mij is het veel meer dan een predicaat of een paar mooie woorden van de jury. Het is een onafhankelijke erkenning voor de mooie dingen die dagelijks bij ons op school gebeuren, en een groot compliment voor al die mensen die zich daarvoor inzetten. Door de ogen van de jury gaan de dingen die voor ons inmiddels heel normaal zijn, er toch weer extra bijzonder uitzien.


In deze nieuwsbrief geven we je weer een inkijkje in onze school, met artikelen over de mooie, alledaagse en bijzondere activiteiten op Kandinsky College Nijmegen.


Zoals je kunt lezen, is een uitwisseling met een Spaanse school niet alleen erg leuk, maar wordt er ook ontzettend veel geleerd: over andere gebruiken en culturen, maar ook over jezelf. Want jezelf leren kennen vinden we belangrijk. Wie ben je, wat wil je, wat kan je? Decaan Hanneke Hendrikse vertelt in deze nieuwsbrief over hoe we deze vragen in de onderbouw aan bod laten komen. En het verhaal van Thijs Kersten is natuurlijk de kers op de taart van ons excellentieprofiel.

Heel veel leesplezier!